16. augusta 2013

Dňa 1:12 by Unknown v ,    Žiadne komentáre


Svadobné oznámenia sú veľmi dôležitou súčasťou každého svadobného dňa, pretože pozývajú rodinu a priateľov bližšie k šťastnému páru, aby sa stali súčasťou jedného z najdôležitejších dní v ich živote.
Či už je to pre piatich ľudí alebo pre päťsto ľudí... svadobné pozvánky by mali byť kreatívne, ale hlavne by mali odzrkadľovať osobnosť dvojice, ktorá sa ide sobášiť. Pozvánky môžu byť veľmi drahé, ale aj veľmi lacné, no najdôležitejšia podstata svadobných oznámení spočíva v tom, aby obsahovala také informácie, ktoré privedú tích správnych ľudí, na správne miesto, v správnom čase a v správny deň.
Ako som už spomenula, pozvánky môžu byť drahé, no môžete zvoliť aj napríklad rozoslanie pozvánok emailom, ktorý si môžete samy doma vytvoriť, alebo si môžete vytvoriť pozvánky doma, vytlačiť ich /resp. si ich dať vytlačiť profesionálne v niektorom grafickom štúdiu napr. aj na špeciálny papier/. Pozvánky môžete doručiť osobne, alebo poštou. Pozvaní hostia by mali vedieť ako odpovedať na pozvánku, aby potvrdili, alebo odmietli svoju účasť na svadbe, je to tzv. RSVP ...na Slovensku to zatiaľ nie je veľmi rozšírené, no na môj vkus je to veľmi elegantné a dôstojné.

Úlohou pozvaných hostí je doručiť odpoveď svadobnému páru do určitého dátumu, alebo môžete ostať pri klasickom telefonáte, kde si vy overujete hostí, ktorí prídu a ktorí nie. Možnosti sú nekonečné...
Na pozvánkach by teda nemala chýbať informácia akým spôsobom majú hostia na ňu odpovedať, no môže tiež obsahovať aj požiadavky, ako napr. dress code, či aké darčeky si dvojica praje; alebo tiež rôzne zaujímavé / vtipné informácie o zaľúbenom páre.
Hlavne nezabudnite, že svadobná pozvánka sa môže stať sentimentálne, pretože bude vždy pripomínať rozhodnutie dvoch ľudí, ktorí sa rozhodli žiť spoločný život.  
















0 komentárov:

Zverejnenie komentára